De raadsvergadering van donderdag 15 juli ging over het afwegingskader grootschalige opwekking van energie in de gemeente Woerden. Het grootste struikelblok blijkt de vraag: “ komen er wel of niet grote windturbines in Woerden? “ In de tijd voor de vergadering blijkt al snel dat er grote verdeeldheid is tussen de partijen.

Raadsvergadering van 15 juli 2021

Momenteel worden in ons land in een snel tempo kolencentrales vervangen door biomassacentrales. De kosten hiervan bedragen 11.6 miljard Euro. Dat is 671 Euro per Nederlander. De doelstelling hierbij is het terugbrengen van de uitstoot van CO2.

De Groene Volksverlakkerij

Toen LijstvanderDoes in april j.l. een notitie onder ogen kreeg van het College van Woerden over de renovatie van het Exercitieveld was er verbijstering.

Het Exercitieveld

20-07-2020

Elke woensdag van 11.00 tot 12.00 uur kan je terecht op ons politiek spreekuur in restaurant de Reehorst op de Rijnstraat in Woerden. Er is dan iemand van de fractie aanwezig (meestal de vice-fractievoorzitter Jaap van der Does) om jouw vragen op politiek gebied te beantwoorden.

Wist je dat?

DOE MEE

VOLG ONS

Naast onze website en live ontmoetingen, kan je ons ook volgen op diverse social media, zoals Facebook en Instagram 

STEUN ONS

Ook jij kan de ontwikkelingen in jouw gemeente beïnvloeden. Van kleine ondersteuning tot actief lidmaatschap, iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld

WORD LID

Wil je lid worden van onze partij? Dat kan! Een lidmaatschap van LijstvanderDoes kost slechts 10 Euro per jaar