LijstvanderDoes heeft Lenie van Leeuwen als nieuwe lijsttrekker benoemd.


More...

Woerden, 5 oktober 2021 - Hedenavond heeft de lokale politieke partij LijstvanderDoes een nieuwe lijsttrekker gekozen voor de aankomende gemeeteraadverkiezingen van 16 maart 2022. Lenie van Leeuwen, sinds 2017 in de gemeenteraad voor LijstvanderDoes, is tijdens de Algemene Ledenvergadering van de partij unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadverkiezingen. 

Lenie van Leeuwen zit sinds september 2017 in de raad van Woerden. In eerste instantie als fractie assistent en sinds maart 2018 als raadslid. Vanaf januari 2021 is Lenie van Leeuwen de fractievoorzitter van LijstvanderDoes. Jaap van der Does, de oprichter van de partij, wilde het vanaf januari van dit jaar wat rustiger aan gaan doen.

LijstvanderDoes, opgericht in 2012 door de zeer ervaren politicus Jaap van der Does, is de grootste lokale partij en heeft 6 zetels in de Raad. Zij zijn daarmee de 2e partij van Woerden.  

Foto: Lenie van Leeuwen

LijstvanderDoes zet zich, als grootste lokale partij in de gemeente Woerden, in voor het leefbaar maken en houden van deze prachtige gemeente. Enkele speerpunten uit het binnenkort te publiceren verkiezingsprogramma voor 2022:

  • Zorg dichtbij voor iedereen ook buiten kantooruren en in het weekeinde!
  • Woerden de bijenhoofdstad maken van het Groene Hart, bloeiende bermen en veel groen!
  • Betaalbare woningen voor iedereen, te beginnen bij de eigen inwoners.
  • Duurzame energie, zonder gebruik te maken van grote windturbines, want die hebben grote gezondheidsrisico’s en daar werken wij niet aan mee!
  • Goede randwegen in West en Oost-Woerden, voor een betere doorstroming van het verkeer en ook meer aandacht voor fietsers en parkeren in de binnenstad moet een feestje worden!
  • Aandacht voor alle mensen in Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen. Zorgzaam en sociaal. 
  • Zorgvuldig omgaan met de financiën.