Doe mee

Lijst van der does is een partij die dicht bij de bevolking staat en waar iedereen welkom is. Wij zoeken altijd versterking van ons team. Lijkt het je wat om ook mee te werken aan een mooier Woerden, stuur ons dan een berichtje en wij nodigen je uit voor een gesprek.

VOLG ONS


Naast onze website en live ontmoetingen, kan je ons ook volgen op diverse social media, zoals Facebook en Instagram. Bovenaan en onderop deze pagina staan ook links naar onze social media pagina's. We zien je daar graag terug.

STEUN ONS


Ook jij kan de ontwikkelingen in jouw gemeente beïnvloeden. Waarschijnlijk meer dan je denkt. Door ons te steunen met financiële middelen, maar zeker ook door actief met ons mee te doen. Van kleine ondersteuning tot actief lidmaatschap, iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Stuur ons een berichtje en we nemen zsm contact met je op. LijstvanderDoes@gmail.com.  
WORD LID


Wil je lid worden van onze partij? Dat kan! Een lidmaatschap van LijstvanderDoes kost slechts 12,50 Euro per jaar. Stuur ons een berichtje en we nemen zsm contact met je op.  LijstvanderDoes@gmail.com of 0624592349