Wethouder

Ad de Regt

Wethouder

Sinds 1 februari 2021 wethouder namens LijstvanderDoes. "Besturen is mijn passie en een goed financieel beleid is mij wel toevertrouwd."

Bestuur

Arthur Bolderdijk

Voorzitter

"..."

Vacant

Secretaris

"..."

Bob Verwer

Penningmeester

"..."

Fractie Raadsleden

Lenie van Leeuwen

Fractievoorzitter

"Goede zorg dichtbij, ouderenhuisvesting die doorstroming bevordert, gezonde financiën, verkeer dat goed kan doorstromen, kortom een mooie gemeente voor en door inwoners, daar zet ik me bij LvdD voor in!"

Jaap van der Does

Vice fractievoorzitter

"Zonder de bij sterven wij (Einstein) is een van de lijfspreuken van mij. Bloeiende bermen en bomen zijn superbelangrijk!!"

Chris van Iersel

"Gaat voor een steeds bloeiender gemeente, met plek voor veel bloemen, bomen en insecten, waarvan de mens vrolijk wordt!"

Stan Droogh

"Als jongste lid van de partij zet ik mij in als aanspreekpunt en vertegenwoordiger van de jeugd in Woerden. Daarnaast hou ik mij bezig met het bewaken van de grens tussen veel woningbouw en voldoende groen."

Monique Verheyen

"Luisteren naar bewoners en daar wat mee doen, dat wil ik bij LvdD. Omdat ik geen windturbines wil, heb ik mij aangesloten bij LijstvanderDoes"

Fractie volgers

Herma Verbeij

"..."

Rob van Hoogdalem

"..."

Saph Metekohy

"..."

DOE MEE

Naast onze website en live ontmoetingen, kan je ons ook volgen op diverse social media, zoals Facebook en Instagram 

Ook jij kan de ontwikkelingen in jouw gemeente beïnvloeden. Van kleine ondersteuning tot actief lidmaatschap, iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld

Wil je lid worden van onze partij? Dat kan! Een lidmaatschap van LijstvanderDoes kost slechts 10 Euro per jaar