Wethouder

Ad de Regt

Wethouder

Sinds 1 februari 2021 wethouder namens LijstvanderDoes. "Besturen is mijn passie en een goed financieel beleid is mij wel toevertrouwd."

Bestuur

Jan Bulk

Voorzitter

"LijstvanderDoes spreekt mij het meest aan om zonder fratsen actief te zijn voor alle inwoners van de gemeente Woerden!"

Henk de Jong

Secretaris

"LijstvanderDoes is mijn partij, want let op de centjes, heeft hart voor de natuur, en staat dicht bij de inwoners van de gemeente."

Dammis van 't Zelfde

Penningmeester

Bekend in het Staatsliedenkwartier en bij IVN. Voorzitter stichting kerngroep Bredius en had 25 jaar een natuurrubriek in de Woerdense Courant. 

Fractie Raadsleden

Lenie van Leeuwen

Voorzitter

"Goede zorg dichtbij, ouderenhuisvesting die doorstroming bevordert, gezonde financiën, verkeer dat goed kan doorstromen, kortom een mooie gemeente voor en door inwoners, daar zet ik me bij LvdD voor in!"

Jaap van der Does

Vice Voorzitter

"Zonder de bij sterven wij (Einstein) is een van de lijfspreuken van mij. Bloeiende bermen en bomen zijn superbelangrijk!!"

Chris van Iersel

"Gaat voor een steeds bloeiender gemeente, met plek voor veel bloemen, bomen en insecten, waarvan de mens vrolijk wordt!"

Lia Arenthorst

"Een sociale gemeente, iedereen doet mee en waarin het fijn wonen is met genoeg parkeerplaatsen en voorzieningen voor recreatie, dat is mijn taak bij LvdD"

Anno Visser

"De gemeente is een plaatje dat steeds mooier wordt! Sport spel en fotografie zijn mijn passie". 

Monique Verheyen

"Luisteren naar bewoners en daar wat mee doen, dat wil ik bij LvdD. Omdat ik geen windturbines wil, heb ik mij aangesloten bij LijstvanderDoes"

Fractie Assistenten

Jannet Visser

"Bij LvdD kan ik wat betekenen voor de inwoners van de gemeente Woerden, dat vind ik fijn!!"

Stan Droogh

"Als jongste lid van de partij zet ik mij in als aanspreekpunt en vertegenwoordiger van de jeugd in Woerden. Daarnaast hou ik mij bezig met het bewaken van de grens tussen veel woningbouw en voldoende groen."

 

Kristel Noordergraaf

Bij de Woerdense bevolking bekend als actievoerder tegen leegstand van sociale huurwoningen. "Ik voel mij erg thuis bij LijstvanderDoes".

DOE MEE

Naast onze website en live ontmoetingen, kan je ons ook volgen op diverse social media, zoals Facebook en Instagram 

Ook jij kan de ontwikkelingen in jouw gemeente beïnvloeden. Van kleine ondersteuning tot actief lidmaatschap, iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld

Wil je lid worden van onze partij? Dat kan! Een lidmaatschap van LijstvanderDoes kost slechts 10 Euro per jaar